skip to Main Content

Made in Greece η Speakt: Γρήγορη μετάφραση κειμένων σε πάνω από 35 γλώσσες – Έρχεται & online ή φυσική διερμηνεία

Η Speakt είναι η startup που ήρθε για να προσφέρει ποιοτικές μεταφράσεις σε κάθε επαγγελματία που το έχει ανάγκη. Αυτό γιατί η επιτυχία της δουλειάς σου πολλές φορές κρίνεται από την σωστή απόδοση του έργου σου σε όποια γλώσσα κι αν χρειαστεί.

Αυτό σκέφτηκε ο Νικόλαος Σιτσάνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Speakt, που αποτελεί την εξέλιξη της Translation24.gr, την οποία ίδρυσε το 2010 στην Ξάνθη. Μόλις στα 29 του κι έπειτα από αρκετά ταξίδι στο εξωτερικό, διαπίστωσε αυτό το κενό για ανάγκη ποιοτικών μεταφράσεων στον χώρο των μικρομεσαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων και αποφάσισε να το καλύψει.

Με έδρα το Λονδίνο και βάση και στην Ελλάδα ιδρύθηκε η Speakt, λαμβάνοντας μία σημαντική χρηματοδότηση από δύο Angel Investors το 2016.

Ο νέος επιχειρηματίας με σπουδές IT Engineer, θέλησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του όχι μόνο εντός της Ελλάδας, αλλά διεθνώς γι’ αυτό κι έχει χτίσει ένα δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών, που βρίσκονται στα τέσσερα σημεία του πλανήτη και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αναλάβουν δράση.

 

Μέσω της Speakt μπορείς να κάνεις παραγγελία μετάφρασης online αρχείων κειμένων σε πάνω από 35 γλώσσες με διάφανες χρεώσεις, αλλά και πιο ειδικών κειμένων κατόπιν παραγγελίας. Οι χρεώσεις γίνονται ηλεκτρονικά και έχουν να κάνουν με τον αριθμό των γλωσσών που επιλέγεις να γίνει η μετάφραση και με το μέγεθος του κειμένου. Με την παραγγελία και την πληρωμή γίνεται αυτομάτως ανάθεση της μετάφρασης σε κάποιον μεταφραστή – μέλος της κοινότητας του Speakt.

Αυτή τη στιγμή το Speakt διαθέτει ένα ενεργό δίκτυο με πάνω από 5.000 μεταφραστές ανά τον κόσμο, ενώ η εταιρεία σημειώνει όλο και αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης.

Το επόμενο βήμα είναι το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας με Online Διερμηνείς, αλλά και φυσική παρουσία αυτών οπουδήποτε στον κόσμο.

Speakt / Translation24.gr
Facebook
 / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top