skip to Main Content

Made in Greece ο Pesto Assistant: Τι χρειάζεσαι; Πες το και ο ψηφιακός βοηθός σου θα το κάνει στη στιγμή!

Πώς θα σας φαινόταν αν κάθε φορά που ανοίγατε το smartphone ή το tablet σας, ένας προσωπικός ψηφιακός βοηθός βρισκόταν εκεί για να σας εξυπηρετεί σε κάθε σας ανάγκη; Τώρα αυτό είναι γεγονός! Ο Pesto Assistant είναι εδώ και είναι έτοιμος να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμαστε.

Ο Pesto Assistant  μιλάει, καταλαβαίνει Ελληνικά και εκτελεί κάθε μας φωνητική εντολή. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο.  Καλεί τις επαφές μας, στέλνει μηνύματα, γράφει mail, παίζει τραγούδια, μας διαβάζει τα εισερχόμενα μηνύματά μας, μας λέει ποιος μας καλεί, μεταφράζει σε 40 και πλέον γλώσσες, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας, μας λέει τον καιρό, μας οδηγεί στον προορισμό μας, μας δίνει τις πληροφορίες που ψάχνουμε, βρίσκει πού παρκάραμε αν έχουμε ξεχάσει… Βάζει ακόμη και το ξυπνητήρι! Και όλα αυτά μόνο με τη φωνή μας (και τη φωνή του!).

Ο ψηφιακός βοηθός Pesto Assistant θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο, προχωράτε στο δρόμο, είστε απασχολημένοι με άλλες δουλειές, έχετε ξεχάσει τα γυαλιά σας, έχετε σημαντικότερα πράγματα να κάνετε, θέλετε να εντυπωσιάσετε την παρέα σας ή απλά κάθεστε κουρασμένοι στον καναπέ.

Με λίγα λόγια ο Pesto Assistant θα βρίσκεται στο Android smartphone ή tablet σας περιμένοντας μια και μόνο λέξη σας για να σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες.

Ο Pesto Assistant είναι δημιούργημα της καινοτόμας εταιρείας τεχνολογίας Useappility. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 με αντικείμενο την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών που αναβαθμίζουν την επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής. Έχοντας αναπτύξει στο παρελθόν εφαρμογές ψηφιακών βοηθών για εξειδικευμένες χρήσεις και για συγκεκριμένες συσκευές, ο Pesto Assistant αποτελεί την πρώτη σχετική εφαρμογή που απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Pesto Assistant και το τι μπορεί να κάνει για εσάς, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εφαρμογής.

Μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store σε όποια Android συσκευή και αν έχετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top