skip to Main Content

Made in Greece τα Kat Blink από την Κατερίνα Καλλινόγλου: Κομψά κοσμήματα από ενεργειακούς κρυστάλλους – Φέρνουν σε ισορροπία σώμα & ψυχή

Πιστεύει στις ενέργειες και στην αύρα που εκπέμπει ο καθένας μας ως προσωπικότητα. Η Κατερίνα Καλλίνογλου είναι εκείνη η σχεδιάστρια κοσμημάτων που δημιουργεί «αρμονία» με ενεργειακούς κρυστάλλους, κάνοντας τη διαφορά.

Αφορμή για την ενασχόλησή της με τους κρυστάλλους ήταν μία φίλη της το 2010. Στην συνέχεια η ίδια έψαξε περισσότερο το ζήτημα και συνειδητοποίησε ότι οι κρύσταλλοι αυτοί λειτουργούν κάπως σαν φυλαχτά κι ότι η σχέση που αναπτύσσουν οι κάτοχοί τους με αυτούς είναι αμφίδρομη. Ουσιαστικά, οι κρύσταλλοι επιλέγουν τον κάτοχο τους σύμφωνα με την ενέργεια που εκπέμπει και τις εσωτερικές του ανάγκες.

Τα κοσμήματα Kat Blink από την Κατερίνα Καλλινόγλου ορίζουν τον συνδυασμό του glam essence με τις άφθονες ιδιότητες των ενεργειακών πολύτιμων λίθων. Η ισορροπία μυαλού και ψυχής που προσελκύει την αγάπη, την καλή τύχη, την πίστη και την καθαριότητα της αύρας είναι μερικές από τις σημαντικές ιδιότητές τους. Η αρνητική ενέργεια και τα συναισθήματα μετατρέπονται μαγικά σε θετικά vibes. Ο ορείχαλκος, το ασήμι, ο χρυσός είναι τα αγαπημένα υλικά της σχεδιάστριας, τα οποία ενισχύουν τα οφέλη κάθε πολύτιμου λίθου. Κάθε δημιουργία Kat Blink είναι μοναδική!

Η Κατερίνα χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες της είκοσι είδη ενεργειακών κρυστάλλων τα όποια τα δένει με χρυσό, ασήμι και χαλκό και μετατρέπονται αυτομάτως σε κομψά κοσμήματα. Όσο για τους δικούς της αγαπημένους κρυστάλλους, αυτοί είναι ο σιδηροπυρίτης και η καρδιά του αμέθυστου.

Φιλοσοφία

Από τους αρχαίους χρόνους οι κρύσταλλοι είχαν μια ιερή θέση στη ζωή των πολιτισμών, κάτι που έδωσε στους κρυστάλλους πολύπλευρες ιδιότητες. Ορισμένες από αυτές τις ιδιότητες, για παράδειγμα, ήταν ότι είχαν μεγάλη θεραπευτική επίδραση στην ψυχή, προστατεύοντας το σώμα από ασθένειες και θεραπεύοντάς τους με θαυματουργό και ακριβή τρόπο.

Σήμερα, οι κρύσταλλοι βοήθησαν τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι σώμα και μυαλό πρέπει να αλληλοσυνδέονται, αλλιώς δεν μπορούν να ολοκληρωθούν ως άνθρωποι. Πολλές φυσικές ασθένειες προκαλούνται από συναισθηματικές διαταραχές, οι οποίες αν θεραπευτούν σωστά, μπορεί να θεραπευτεί και το σώμα. Όταν επιτύχουμε ενεργειακή ισορροπία μεταξύ σώματος και ψυχής, βιώνουμε την ηρεμία και τη βαθύτατη σχέση με τον εσωτερικό μας κόσμο.

Η πιο σημαντική ιδιότητα των κρυστάλλων είναι ότι μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική. Ως κοσμήματα, προσφέρουν μεγάλη προστασία από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια όταν φοριούνται.

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top