skip to Main Content

Made in Greece τα ροδάκινα SanTa: Χειροποίητη κομπόστα ροδάκινο κλασική ή με Κρόκο Κοζάνης από την Πέλλα

Στην ιστορία των SanTa, η απόσταση δεν έχει καμία σημασία, αφού οι δύο δημιουργοί εκμηδένισαν τα χιλιόμετρα μεταξύ Αθήνας – Πέλλας, βρίσκοντας ένα κοινό σημείο δημιουργίας.

Συνδυάζοντας τις οικογενειακές καλλιέργειες στις περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας και τις παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, με το δημιουργικό πνεύμα της αρχιτεκτονικής, γεννήθηκε η ιδέα των SanTa. Ένα παραδοσιακό προϊόν επανασυστήνεται στην αγορά, λαμβάνοντας νέα μορφή. Έτσι η κομπόστα ροδάκινο παρουσιάζεται στην αγορά σε δύο γευστικές προτάσεις τα SanTa “Ροδάκινα” και τα SanTa “Ροδάκινα με κρόκο”, μια ενδιαφέρουσα και λεπτή γευστική ισορροπία με το saffron.

Τα SanTa ροδάκινα συλλέγονται σε επιλεγμένο στάδιο συγκομιδής από εκλεκτές ποικιλίες δέντρων και στην κορυφαία στιγμή ωρίμανσής τους. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα και συνάμα η απολαυστική και γεμάτη γεύση.

Τα SanTa παράγονται σε περιορισμένο αριθμό, με μία εξ ολοκλήρου χειροποίητη διαδικασία, ήδη από το στάδιο στης συλλογής από το δέντρο μέχρι την στιγμή της συσκευασίας στο βάζο. Η πλήρης απουσία μηχανικών ή χημικών μέσων, όπως και πρόσθετων ή συντηρητικών είναι βασική αρχή των δημιουργών της εταιρείας. Η φρεσκάδα, η νοστιμιά των φρούτων και τα πλούσια αρώματα είναι το «όπλο» τους στην κατοχύρωσή τους στην αγορά, καθιστώντας τα ροδάκινα των SanTa, εφάμιλλα των νωπών.

Ως σπουδαία πηγή υδατανθράκων, πρωτεϊνών και φυτικών ινών, τα ροδάκινα αποτελούν βασική τροφή στο διαιτολόγιό μας, πόσο μάλλον αν μπορούμε να τα απολαύσουμε με εναλλακτικούς και γευστικούς τρόπους. Οι κομπόστες SanTa είναι ζουμερές και αρωματικές και μπορούμε να τις απολαύσουμε στο πρωινό ή ως επιδόρπιο, σκέτες, με ξηρούς καρπούς, με γιαούρτι ή σε γλυκά.

Οι κομπόστες SanTa αποτελούν μια σπουδαία γευστική και διατροφική συνήθεια για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις ηλικίες. Μπορούν όμως να αποτελέσουν κι ένα υπέροχο και γλυκό δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Βρείτε τα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και απολαύστε τα.

SanTa
Τηλ. 21 0865 6875
E-mail: santafoods.gr@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top