skip to Main Content

Made in Greece το YouBeHero: Γίνε κι εσύ ήρωας προσφέροντας μέρος των online αγορών σου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Eίναι η πλατφόρμα που ευελπιστεί να μας κάνει όλους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας με πολύ απλές κινήσεις. Το YouBeHero δίνει τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιούν αγορές μέσω διαδικτύου να γίνουν οι «ήρωες» της διπλανή πόρτας κοινωφελών οργανώσεων προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε κοινωφελείς οργανώσεις.

Πρόκειται ουσιαστικά για είναι μια νέα ελληνική online πλατφόρμα (https://www.youbehero.com), που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία της δωρεάς, ώστε κάθε φορά που πραγματοποιούν τις αγορές του σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, η δωρεά να μεταφέρεται στην οργάνωση της επιλογής τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.  Οι δωρεές μεταφέρονται απλά και γρήγορα στις οργανώσεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό τους, σε μια διαδικασία που διατηρεί πλήρη διαφάνεια για όλους.

Το YouBeHero στηρίζει οργανώσεις που προσφέρουν σημαντικό έργο και εντάσσονται σε τρεις κατηγορίες:

Για τον άνθρωπο: Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Κιβωτός του Κόσμου.
Φιλοζωικές: Αρκτούρος, Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.
Περιβαλλοντικές: Ελπιδοχώρι και Ένα παιδί μετράει τα άστρα.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε από τρεις φίλους που αγαπούν τις πράξεις με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, τον Λευτέρη Καπασακαλίδη, τον Βασίλη Κολίπ και τον Βασίλη Παναγάκο.

Κάποια από τα online συνεργαζόμενα καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού είναι: AliExpress, ΑΒ Βασιλόπουλος, Domino’s pizza, Aegean Αirlines, Attrattivo, E-shop.gr, Media Markt, Public, Παιχνίδια Μουστάκας και πολλά άλλα.

Website / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top