skip to Main Content

Κατερίνα Κορρού: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια με τις κομψές limited δημιουργίες – Ιδέες για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τι να φορέσετε στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχουμε να σας κάνουμε είναι οι δημιουργίες της σχεδιάστριας Κατερίνας Κορρού.

Απόλυτα πιστή στον κομψό σχεδιασμό, η νέα συλλογή του φετινού χειμώνα αποτελείται από μοναδικά σύνολα που θα μαγνητίσουν τα βλέματα πάνω σας στο γιορτινές σας εξόδους.

Ιδιαίτερες φούστες σε μεταλιζέ αποχρώσεις, μίνι ή μάξι φορέματα από μετάξι κι όχι μόνο, σέξι παντελόνες με ιδιαίτερα tops και πουκαμίσες. Όλα τα κομμάτια είναι τόσο μοναδικά που θα σας εντυπωσιάσουν.

Τα outfits διαθέτουν χειμερινούς χρωματισμούς με κυρίαρχα το μαύρο, το γκρι, αλλά και το φλογερό κόκκινο ακόμα και χρωματικά παχνίδια μεταξύ μαύρου και πράσινου.

Έχοντας πτυχίο Graphic Designs & Animation, η Κατερίνα εργάστηκε σχεδόν μια δεκαετία στον τομέα του λιανικού εμπορίου. Πάντα δημιουργική και παθιασμένη, ξεκίνησε σχεδιάζοντας κεριά και κοσμήματα. Βρήκε την αληθινή της αγάπη για τη μόδα πριν από τέσσερα χρόνια.

Μετά την πρώτη της συνεργασία και το πρώτο ηλεκτρονικό της κατάστημα, κάνει ένα νέο βήμα σε κάτι πιο προσωπικό που πήρε το όνομά της. Σχεδιάζει και δημιουργεί τα ρούχα της μόνης της σε μια limited συλλογή από λίγα αλλά εκλεκτά κομμάτια εμπνευσμένη από τη μουσική και τα ταξίδια.

Απολαύστε τις δημιουργίες της…

 

 

 

 

 

 

 

 

WebsiteInstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top