skip to Main Content

Made in Greece οι δημιουργίες του Πάρη Βαλταδώρου: Κλέψτε τα βλέμματα με τις πιο πρωτοποριακές σχεδιαστικές επιλογές του καλοκαιριού σε ζωηρούς ή παλ χρωματισμούς

Ανήκει στην κατηγορία των σχεδιαστών που ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα και τις πρωτοποριακές σχεδιαστικές του ιδέες που πάντα αφήνουν ένα εξαιρετικό αποτύπωμα στον χώρο της μόδας.

Το ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα του σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου εξασφαλίζει στις γυναίκες, αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Χρώμα, λάμπη, κομψότητα και σικ στυλιστικές επιλογές που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η  φετινή του συλλογή είναι με μία λέξη εκθαμβωτική. Επιλογές σε έντονους, ζεστούς χρωματισμούς, όπως το φλογερό κόκκινο ή το κομψό μπλε, αλλά και δημιουργίες που παίζουν μεταξύ του κλασικού μαύρου και του άσπρου, όλα είναι υπέροχα και εξασφαλίζουν μοναδικές εμφανίσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το βράδυ για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις και cocktail parties.

Δημιουργίες σε ζωηρές κίτρινες, πράσινες, πορτοκαλί αποχρώσεις για γυναίκες που τολμούν και θέλουν να ξεχωρίζουν, αλλά και πιο παστέλ αποχρώσεις για τις γυναίκες που αναζητούν πιο ήπιες δημιουργίες. Το σίγουρο είναι ότι ο Πάρης Βαλταδώρος μπαίνει στην ψυχολογία κάθε γυναίκας και δίνει τόσες επιλογές ώστε να καλύπτει πλήρως τα γούστα και τις επιθυμίες τους.

Εντυπωσιακά φορέματα maxi ή πιο κοντά, με σαγηνευτικές διαφάνειες, σατέν λεπτομέρειες και μία μοναδική αντίθεση άσπρου-μαύρου εκφράζουν τον δυναμισμό και την γοητεία κάθε γυναίκας. Ready to wear ρούχα ή haute couture βραδινές δημιουργίες με απίστευτες λεπτομέρειες και σε τιμές prêt a porter.

Εκτός από τα ρούχα ο αυτοδημιούργητος Πάρης μας έχει χαρίσει και μία σειρά παπουτσιών και αξεσουάρ που θα λατρέψετε εξίσου!

Η αγάπη του Πάρη Βαλταδώρου για το σχέδιο και η επιθυμία του να εκφραστεί δημιουργικά μέσα από τα κανάλια της μόδας, τον οδήγησαν στο πάντρεμα των οικονομικών του σπουδών, με τις εξειδικευμένες σπουδές του στη μόδα. Ο ίδιος απολαμβάνει να σχεδιάζει και να εργάζεται για τη γυναίκα, γι’ αυτό και έχει διετελέσει σύμβουλος μόδας και ενδυματολόγος τόσο στον χώρο της τηλεόρασης όσο και στον απαιτητικό χώρο των περιοδικών.

Πάρης Βαλταδώρος

Η ανάγκη του για εξέλιξη τον έφερε μπροστά στην απόφαση να δημιουργήσει τον πρώτο δικό του χώρο στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, ένα ατελιέ, όπου παρουσίαζε τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Η συμμετοχή του σε επιδείξεις μόδας και εκθέσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εξασφάλισαν τη μοναδική θέση στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού αλλά και ανάμεσα στους Έλληνες σχεδιαστές, δίνοντας αμέσως το στίγμα πως ο Πάρης Βαλταδώρος ήρθε στον χώρο όχι μόνο για να μείνει, αλλά και για να ξεχωρίσει.

Η μοναδική δημιουργικότητα, η εμμονή του στη λεπτομέρεια και η τεχνογνωσία του συνθέτουν το πλαίσιο που τον ωθεί στις υψηλότερες βαθμίδες της μόδας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Πριν από δυο χρόνια, το 2016, επέκτεινε το brand του και άνοιξε ένα καλόγουστο κατάστημα στην Μύκονο, καταφέρνοντας να “παντρέψει” την μοντέρνα αισθητική του με το μεσογειακό κοσμοπολίτικο αέρα του νησιού. Κι’ αυτή η ευρηματικότητά του, τον έκανε να κερδίσει την αποδοχή όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς της μόδας.

Οι συλλογές του ξεχωρίζουν για τη σύνθεση γεωμετρίας και αισθησιασμού, αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα και προσδίδοντας μια ξεχωριστή ταυτότητα στον σχεδιαστή.

Info: Paris Valtadoros
Βουκουρεστίου 48 Κολωνάκι, Αθήνα
2103646321

parisvaltadoros.com / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top