skip to Main Content

Made in Greece η Biocal Cosmetics & η σειρά Prime: 3 μοναδικοί οροί προσώπου για ενυδάτωση & ανάπλαση της επιδερμίδας

Τώρα τον χειμώνα που η θερμοκρασία είναι χαμηλή η επιδερμίδα μας εκτίθεται σε δύσκολες συνθήκες με αποτέλεσμα να εμφανίζει ξηρότητα και να έχει ανάγκη από καλύτερη ενυδάτωση. Στην περίπτωση αυτή κι ακόμα αν το δέρμα σου εμφανίζει σηµάδια κούρασης και χαλάρωσης, τότε ήρθε η στιγμή να αναζητήσεις εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα σου.

Τα καλλυντικά της ελληνικής εταιρείας Dalon Cosmetics και συγκεκριμένα η σειρά Prime με 3 µοναδικούς ορούς οµορφιάς και φροντίδας είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που έχεις.

Το Haluronic Complex – Face Serum είναι ένας ορός προσώπου µε µόρια υαλουρονικού οξέος και µε το ενεργό συστατικό Glycolift. Ενυδατώνει σε βάθος και αναπλάθει την επιδερµίδα διατηρώντας τη νεανική και λαµπερή.

Ο ορός προσώπου Snail Face Serum – Total Botox διαθέτει έκκριµα σαλιγκαριού, κολλαγόνο και µόρια υαλουρονικού οξέος. Ενυδατώνει, αναδοµεί και ανανεώνει το δέρµα σε βάθος. Με έντονες αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Ο ορός ματιών Dark Circlle Eye Serum – Triple Action καταπολεµά τους µαύρους κύκλους. Με εκχύλισµα φλοιού πορτοκαλιού, υαλουρονικό οξύ, οργανικό πυρίτιο και καφεΐνη. Ενδείκνυται για ενυδάτωση, ενώ αυξάνει τη µικροκυκλοφορία και καταπολεµά τις ρυτίδες κάτω από τα µάτια. Τα αποτελέσµατα είναι ορατά µετά από 28 ηµέρες καθηµερινής χρήσης.

Οι οροί Prime από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics έχουν στόχο να γίνουν η καθηµερινή φροντίδα κάθε σύγχρονης Ελληνίδας, που φροντίζει τον εαυτό της κι αναζητά καλλυντικά σε προσιτές τιµές. Οι οροί Prime ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρµατος και δεν περιέχουν Parabens.

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS, η οποία ιδρύθηκε το 1998, από τον κύριο Νικόλαο Σεραφείμ, συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών. Σήμερα το δίκτυο πωλητών της καλύπτει όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο.

Τα προϊόντα βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, σε καταστήματα σούπερ μάρκετ, αποθήκες καλλυντικών και φαρμακείων, και υπεραγορές. Ταυτόχρονα με τα brand dalon και dainty, η εταιρεία παράγει private label προϊόντα για ορισμένες απο τις σημαντικότερες αλυσιδες λιανικής πώλησης.

Χρησιμοποιώντας πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες και με συνεχή ανανέωση και προσθήκη νέων συστατικών η εταιρεία φροντίζει να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας.

Website / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top