skip to Main Content

Made in Greece η εταιρεία «Γεννά την Παράδοση»: Κρητικά αρτοποιήματα & ζυμαρικά, σάλτσες, ορεκτικά… από την υπόλοιπη Ελλάδα – Μοναδική γεύση & αναφορές σε ελληνικές συνταγές

Το χωριό «Γέννα» στο Ρέθυμνο, στην επαρχία Αμαρίου, της Κρήτης χάρισε το όνομά του σε μία εταιρεία που επενδύει στην παράδοση και την ιστορία μας για να μας προσφέρει προϊόντα αγνά και ποιοτικά, που ξεχωρίζουν για την εκλεκτή τους γεύση και για την ποιότητά τους.

Η εταιρεία «Γεννά την Παράδοση» εισήλθε στον χώρο των τροφίμων το 2000. Από τότε έως και σήμερα προσφέρει ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα με βάση την Κρήτη, που είναι και η καταγωγή των δημιουργών της, αλλά και επιλεγμένα προϊόντα από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, σάλτσες, ορεκτικά, γλυκά και μέλι είναι μερικά από τα προϊόντα που μας παρουσιάζει η εταιρεία «Γεννά την Παράδοση».  Κάποια από τα πιο εκλεκτά που εμείς ξεχωρίσαμε είναι τα παξιμαδάκια «Μπουκίτσα Ριγανάτο με Ντομάτα» ή τα Μπουκίτσα Σκορδάτο με Ρίγανη.

Η αποκλειστική συνεργασία και η πολύχρονη φιλία με τους αδελφούς Βοτζάκη, φούρνος «Τα Σφακιά», τους δίνουν τη δυνατότητα για μια μεγαλύτερη ποικιλίας προϊόντων αρτοσκευασμάτων. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των ζυμαρικών, τα οποία παράγονται στην παραδοσιακή φάρμα του Παναγιώτη Αρκούδη, κοντά στη Μονεμβασιά, στους Μολάους Λακωνίας. Τα ζυμαρικά παράγονται με φρέσκο γάλα, αυγά και πρώτες ύλες από την φάρμα τους.

Υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία προϊόντων που αξίζει να δοκιμάσετε. Αναζητήστε τα…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Γεννά την Παράδοση»

Επιδαύρου 84-86, Κολωνός Τ.Κ. 10441, Αθήνα

Τηλ: 210-5157415 | Φαξ: 210-5157475
Email: info@genatiparadosi.gr

Website / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top