skip to Main Content

Made in Greece η Φλωρινιώτικη Delimenti: Σάλτσες με φρέσκα βότανα & μπαχαρικά για γευστικά & μοσχοβολιστά φαγητά

Αν είστε από αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους και τα προϊόντα που βάζουν στο πιάτο τους τότε η Delimenti είναι μία από τις εταιρείες που πρέπει να γνωρίσετε.

Ιδρύθηκε με σκοπό να δημιουργήσει premium προϊόντα, παντρεύοντας αγνές ελληνικές πρώτες ύλες ώστε να πετύχει εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Κάθε συνταγή της Delimenti περιέχει τρία μοναδικά χαρακτηριστικά: Μεράκι, Πάθος, Δημιουργικότητα, τα οποία δένουν αρμονικά με τις αγνές πρώτες ύλες, παράγοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Η Delimenti ειδικεύεται στις σάλτσες σε διάφορες γεύσεις με ελληνικά βότανα και μπαχαρικά. Από τις αγαπημένες μας είναι η σάλτσα ζυμαρικών με βασιλικό κι εκείνη με κόκκινο κρασί. Κλασικές επιλογές μεν, εξαιρετικές συνταγές δε. Κι επειδή στο MadeinGreece.news αγαπάμε κάθετι ελληνικό και την ελληνική παράδοση επιμένουμε σε οτιδήποτε μας την θυμίζει έντονα και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι για την χώρα μας και τους ανθρώπους της.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε την σάλτσα λαχανικών που θα απογειώσει τα πιάτα σας, δίνοντας μία νότα από κρεμμύδι, κολοκυθάκι και καρότα. Απίθανη μυρωδιά θα δώσει στο πιάτο σας και η σάλτσα με θυμάρι, η οποία είναι ιδανική για πίτσες!

Μη καθυστερείτε άλλο λοιπόν. Αναζητήστε τα προϊόντα της Delimenti και βγάλτε τον κρυμμένο μάγειρα που κρύβεται μέσα σας…

Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top