skip to Main Content

Made in Greece η Fresh Line: Το success story που κατέκτησε τον κόσμο με «φρέσκα» καλλυντικά – Porfyra η νέα σειρά για βαμμένα μαλλιά

Η Fresh Line βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα και θέλει να καλύπτει όλες τις ανάγκες της ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με τα μαλλιά της. Όμορφα, λαμπερά και δυνατά μαλλιά είναι προτεραιότητα της Fresh Line, που φροντίζει με μία νέα συλλογή προϊόντων να προσφέρει τις ιδανικές λύσεις για βαμμένα μαλλιά.

Η νέα, ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Πορφύρα σχεδιάστηκε ειδικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες των βαμμένων μαλλιών που ταλαιπωρούνται από τις βαφές και τη θερμότητα.

Η Πορφύρα περιέχει στο σύνολο 12 κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά που προστατεύουν και ενυδατώνουν την τρίχα, μειώνουν το φριζάρισμα και διατηρούν ένα λαμπερό, ζωντανό και υγιές χρώμα στα μαλλιά.

Η σειρά περιλαμβάνει τόσο σαμπουάν, όσο και μαλακτική κρέμα και μάσκα θεραπείας, αλλά και ένα πολυλειτουργικό ξηρό λάδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#porphyacoloredhair #ckontova #freshline

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fresh Line Natural Cosmetics (@fresh_line) στις

Η «μαγική» συνταγή της σειράς Πορφύρα αποτελείται από: Εκχύλισμα από φύκι Πορφύρα, Λάδι Αβησσυνίας, Λάδι Roucou, Λάδι Φραγκοσυκιάς, Κινόα, σύμπλεγμα με Πρωτεΐνη Μπιζελιού & Ρόδο της Ιεριχούς.

Όσον αφορά στο σαμπουάν αυτό φροντίζει για την προστασία του χρώματος, ενώ εμπλουτίζεται με κλινικά αποδεδειγμένη Κινόα που βοηθά στη διατήρηση του χρώματος & βελτιώνει τη δυνατότητα απορρόφησής του από την τρίχα. Βοηθά τις χρωστικές ουσίες να κλειδώνουν στην τρίχα για πιο έντονο και ζωηρό χρώμα.

Η μαλακτική κρέμα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικό έλαιο Φραγκοσυκιάς που ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει προστασία από την UV ακτινοβολία. Το καινοτόμο σύμπλεγμα πρωτεΐνης Μπιζελιού και Ρόδου Ιεριχούς προσφέρει μακροχρόνια προστασία από τις επιθετικές βαφές μαλλιών, το οξυζενέ και τις ελεύθερες ρίζες ενώ θωρακίζει την τρίχα.

Το τρίτο «μαγικό» προϊόν της σειράς, η μάσκα μαλλιών με λάδι Αβησσυνίας, θρέφει, λειαίνει και ενδυναμώνει την τρίχα. Είναι εμπλουτισμένη με Vegan μικρό-πρωτεΐνες που προσφέρουν διπλή δράση, αναδομούν τα μαλλιά εσωτερικά ενώ προστατεύουν εξωτερικά από τις φθορές της UV ακτινοβολίας.

Από τα αγαπημένα μας προϊόντα είναι και το λεπτόρρευστο ξηρό λάδι λάμψης και θερμοπροστασίας με έλαιο Καμέλιας, το οποίο αναζωογονεί άμεσα τα άτονα, ξηρά ή φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ φροντίζει να διατηρεί λαμπερό το χρώμα τους. Παρέχει προστασία από τη θερμότητα και αποτρέπει τις φθορές από τη χρήση σεσουάρ, σίδερου μαλλιών κλπ.

Είναι ιδανικό για τα βαμμένα μαλλιά, ενώ έχει πολλαπλή χρήση:

  • Για θερμοπροστασία: Πριν από το πιστολάκι, τη χρήση σίδερου για τα μαλλιά και την έκθεση στον ήλιο
  • Για ενυδάτωση: Πριν το βούρτσισμα για εύκολο ξεμπέρδεμα ή μετά το λούσιμο με μερικές σταγόνες σε υγρά ή στεγνά μαλλιά.
  • Anti-frizz: Για πειθαρχεία των άκρων και για ένα τελικό φινίρισμα.

Η ιστορία της Fresh Line

Εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική σοφία της βοτανοθεραπείας και ακολουθώντας παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line ιδρύθηκε το 1992 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, ξεκινώντας από ένα κατάστημα στην Αθήνα. Πλέον η εταιρεία παράγει περισσότερα από 300 φυσικά καλλυντικά για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα με βάση μια μεγάλη ποικιλία από αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά βούτυρα και κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά.

Από τις πιο πρωτοποριακές κατηγορίες προϊόντων της Fresh Line είναι η σειρά Fresh Bar, που πωλείται με ζύγι στην ποσότητα που επιθυμεί ο πελάτης. Η κατηγορία περιλαμβάνει πιστοποιημένες μάσκες προσώπου που διατηρούνται στο ψυγείο, αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος και χειροποίητα σαπούνια που σερβίρονται φρέσκα στο κατάστημα.

Η επιχειρηματική ιδέα που αποτελεί μετεξέλιξη της οικογενειακής σαπωνοποιίας στη Ζάκυνθο, πριν από δύο δεκαετίες περίπου, έχει καταφέρει σήμερα να είναι μία δυνατή εταιρεία στο χώρο, απαριθμώντας περισσότερους από 100 εργαζομένους. Διαθέτει τη δική της μονάδα παραγωγής 6.000 τ.μ. στην Αθήνα και ένα εκτεταμένο δίκτυο 250 σημείων πώλησης σε 12 χώρες με αφοσιωμένους φίλους σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην Αθήνα, στην περιοχή του Χαλανδρίου το 1993. Μετά από μία δεκαετία περίπου κι αφού πλέον η εταιρεία ήταν αρκετά ώριμη και αναβαθμισμένη ως προς τα συστήματά της και τις τεχνικές διαδικασίες έκανε το άνοιγμα στη διεθνή αγορά.

Το πρώτο κατάστημα στο εξωτερικό άνοιξε στο Chelsea του Λονδίνου. Το πάθος της ιδρύτριας, Μάυρας Βαγιωνή-Στασινοπούλου, κληρονομείται στις δυο κόρες της, Ναταλί και Πάολα Βαγιωνή, οι οποίες σήμερα κατέχουν τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου και της Αντιπροέδρου αντίστοιχα.

Στρατηγικής σημασίας η επέκταση του δικτύου των καταστημάτων της στη Ρωσία. Με το 75% των εσόδων να  προέρχεται από τις αγορές του εξωτερικού, η Ρωσία γίνεται «πυρήνας» ανάπτυξης, αναπτύσσοντας πάνω από 100 καταστήματα στη χώρα.

Ήδη από το 1994 η εταιρεία είδε μία μεγάλη ευκαιρία για τη γρήγορη ανάπτυξή της στην τακτική του franchising και με αυτό τον τρόπο ενίσχυσε περαιτέρω το δίκτυο της Fresh Line.

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top