skip to Main Content

Made in Greece η Minerva: Εσώρουχα, πυτζάμες, μαγιό από εξαιρετικά υφάσματα για τον άνδρα, τη γυναίκα & το παιδί

Είναι μία από τις αγαπημένες μας ελληνικές εταιρείες εσωρούχων, γιατί «ακούει» τις ανάγκες των καταναλωτών και τους προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν κάθε του επιθυμία, τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα και το παιδί.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή σειράς προϊόντων όπως: Ανδρικά εσώρουχα, γυναικεία εσώρουχα και σουτιέν, παιδικά εσώρουχα, εφηβικά εσώρουχα, πυτζάμες γυναικείες, ανδρικές και παιδικές (θερινές και χειμερινές), ρούχα Homewear για το χειμώνα και beach wear για το καλοκαίρι, μπλούζες, T-Shirt, γυναικεία Body, γυναικεία εσώρουχα Lingerie, παιδική και γυναικεία ρόμπα και προϊόντα Unisex ( μπουρνούζια ).

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα, από εκείνους που προτιμούν καθημερινές, βολικές και άνετες προτάσεις μέχι εκείνους που θέλουν κάτι αισθησιακό και ιδιαίτερο για ξεχωριστές στιγμές.

Σήμερα η Minerva έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως μία εταιρεία προϊόντων διακεκριμένης ποιότητας.

Η στρατηγική της MINERVA είναι πολύ συγκεκριμένη κι εκετελείται με ακρίβεια γι’ αυτό και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην προτίμηση του κόσμου.  Η ανάπτυξή της επικεντρώνεται τόσο στην  ελληνική αγορά όπου η εταιρεία έχει αφιερώσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την δυναμική της τα τελευταία χρόνια και το όσο και στην διεθνή της δραστηριότητα, στις εξαγωγές ανά τον κόσμο.

Κλειδί της επιτυχίας της είναι η επιλογή των υφασμάτων και η ποιότητά τους. Τα υφάσματα υποβάλλονται σε έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, τόσο στο τελικό προϊόν, όσο και στις πρώτες και βοηθητικές ύλες. Στο εργαστήριο Ποιοτικού ελέγχου, οι έλεγχοι γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001:2000 με το οποίο έχει πιστοποιηθεί η εταιρία μας από το 2003.

Παράλληλα οι συνεργάτες στο τομέα της επεξεργασίας νημάτων-υφασμάτων (κλωστήρια, βαφεία) είναι πιστοποιημένοι με διάφορα διεθνή πρότυπα, όπως ISO 9001:2000 , ISO 9002, Oeko-Tex Standard 100, Eco Textile label. Έτσι διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με σεβασμό προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον.

Πέραν των προϊόντων που παράγονται είτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είτε στις εγκαταστάσεις της θυγατρικής της εταιρίας MINCO ROMANIA S.R.L. είτε ακόμη σε εγκαταστάσεις τρίτων (ΦΑΣΟΝ), η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία ορισμένων ειδών, που είναι δυνατόν να τοποθετηθούν στην αγορά μέσω του δικτύου πωλήσεών της.

Τα προϊόντα της εταιρίας κυκλοφορούν, με σήματα τα οποία έχουν κατοχυρωθεί τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού και είναι:

Minerva Forward, Minerva Underworld, Minerva Fimelle, Minervakia , Minerva Boxer, Minerva Sporties, Minerva Classic, Minerva Teen, Minerva Pyjamas, Minerva Men Gear, Minerva Lady Line, Minerva Gossip, Minerva Gossip on the Beach.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η Minerva είναι Licensee στα εσώρουχα των Εμπορικών Σημάτων, Disney, Barbie κι’ άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top