skip to Main Content

Made in Greece η PARKGURU: Η εφαρμογή που σου βρίσκει πάρκινγκ στην τελική 8-άδα του Διεθνούς Επενδυτικού Διαγωνισμού Nakamoto’s Den

Το PARKGURU είναι η έξυπνη εφαρμογή που ήρθε πριν από 2 χρόνια περίπου με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρκάρουμε. Ουσιαστικά προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βρίσκουν που να παρκάρουν, να κλείνουν θέση και να πληρώνουν από το κινητό τους τηλέφωνο, πριν ακόμα φτάσουν στον προορισμό τους μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Το PARKGURU έγινε γρήγορα αγαπητό και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, από το εμπορικό του λανσάρισμα, τον Ιούλιο του 2017, πέτυχε να αποκτήσει περισσότερους από 50 χιλιάδες χρήστες.

Σήμερα η PARKGURU επανέρχεται στο προσκήνιο με καλά νέα. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Nakamoto’s Den, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2019, στη Κύπρο, η PARKGURU μέσω της εφαρμογής της, PARKGENE P2P Parking η οποία έχει υλοποιηθεί σε τεχνολογίες Blockchain, επιλέχθηκε ως μία από τους οκτώ φιναλιστ, μεταξύ εκατοντάδων blockchain εφαρμογών και υλοποιήσεων σε διεθνές επίπεδο.

Η καινοτόμος εφαρμογή PARKGENE του Ομίλου PARKGURU, είναι μια λύση που αποδεικνύεται καθημερινά ως η ενδεδειγμένη επιλογή τόσο για τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες parking ή και για τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πόλεις στο πλαίσιο υλοποίησης τους δράσεων Smart Cities, αλλά και για όσους ιδιώτες επιθυμούν να νοικιάσουν τις θέσεις parking που διαθέτουν για λίγες ώρες καθημερινά (βραχυχρόνια μίσθωση) και να δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο εισόδημα.

Ο Μάνος Μακρομάλλης, COO του Ομίλου PARKGURU, δήλωσε: “Η πρόκριση μας στη τελική 8-αδα του Nakamoto’s Den, ενός Διεθνούς Επενδυτικού Συνεδρίου για Τεχνολογίες Blockchain, αποτελεί μία επιπρόσθετη επιβράβευσή μας στη διαδρομή μας να αναπτύσσουμε τεχνολογίες οι οποίες βοηθούν τη καθημερινή ζωή ενός οδηγού αυτοκινήτου. Η καθημερινή έρευνα και ανάπτυξη μας καταξιώνουν σήμερα ως τους πρωτοπόρους στην αγορά του Parking με χρήση τεχνολογίας blockchain και ηλεκτρονικών πληρωμών συμπεριλαμβανομένων πληρωμών με κρυπτονομίσματα.”

Σήμερα το οικοσύστημα PARKGENE αριθμεί παραπάνω από 67.000 μοναδικούς χρήστες, που χρησιμοποιούν τόσο την εφαρμογή PARKGENE όσο και την εφαρμογή GENE Wallet. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για χρήση τόσο σε IOS και Android συσκευές, όσο και μέσω web browsers. Σήμερα η εφαρμογή PARKGENE έχει ήδη εμπορική συνεργασία και συναλλαγές με περισσότερες από 18.000 θέσεις στάθμευσης σε επαγγελματικά parking στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και πιλοτικά πλέον αρχίζει να αναπτύσσεται και στη Κύπρο. Επιπρόσθετα της Ελλάδας και της Κύπρου, στην εφαρμογή μας είναι καταγεγραμμένες περισσότερες από 6 εκατομμύρια θέσεις επαγγελματικών parking σε 8 χιλιάδες πόλεις παγκοσμίως.

PARKGURU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top