skip to Main Content

Made in Greece η RIEN: Η νέα συλλογή ρούχων της Πέννυς Βόμβα συνδυάζει τη high fashion αισθητική με τον ρομαντισμό από τα παραμύθια

Το ελληνικό brand RIEN μας έχει συνηθίσει να μας παρουσιάζει μοναδικά κομμάτια που ξετρελαίνουν κάθε γυναίκα. Η καινούργια συλλογή όμως της σχεδιάστριας Πέννυς Βόμβα, «Follow Me Into The Woods», έχει κάτι το μαγικό, θυμίζει κάτι από παραμύθι τόσο ως προς την ονομασία της όσο και ως προς τα υφάσματα, τις υφές και το ύφος των ρούχων της.

Καταπληκτικά πολυτελή υφάσματα, όπως οι δαντέλες και κεντημένες παγιέτες, αλλά κι άλλες αισθητικές λεπτομέρειες οι διαφάνειες, τα κρόσσια και τα faux leather, απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας στα ρούχα ένα μοναδικό χαρακτήρα. 

Όσο ξεχωριστά είναι τα ρούχα τόσο ξεχωριστός είναι κι ο τρόπος που η Πέννυ επέλεξε να μας τα παρουσιάσει, με ένα concept που εύκολα σε ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και σε παραμυθένιες πολιτείες. 

Ξεχωρίζουν τα total δαντέλα φορέματα, που έχουν μία αιθέρια κίνηση, αναδεικνύοντας τις καμπύλες του κορμιού. Καταπληκτικά είναι και τα κιμονό, που όταν συναντούν την παγιέτα κεντημένη πάνω τους γίνονται το κάτι άλλο. Μοναδικά είναι όμως και τα φορέματα με  fringes, όπως και οι απίστευτες ζακέτες που ολοκληρώνουν το outfit.

Η φετινή συλλογή της Πέννυς Βόμβα έχει σίγουρα να δηλώσει κάτι διαφορετικό που δεν το έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα, ενώ και με αυτή τη συλλογή θέτει για ακόμη μία φορά τον πήχη ψηλά.

Η Πέννυ Βόμβα αποτελεί σίγουρα μία έκπληξη στον χώρο της μόδας κι έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στους πιο ιδιαίτερους Έλληνες σχεδιαστές επώνυμων ρούχων και τσαντών. To Rien είναι ένα μοναδικό luxury brand, που συνδυάζει 4 στοιχεία: καλοσχηματισμένα και προσεγμένα πατρόν, χειροποίητες δερμάτινες τσάντες υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, προσεκτική και χειροποίητη κατασκευή.

Πριν μπει στον χώρο της μόδας, η Πέννυ σπούδασε BusinessAdministration στην Γενεύη και στην συνέχεια, σχέδιο μόδας στον οίκο Βελουδάκης στην Αθήνα.

Έκτοτε δημιούργησε 3 πετυχημένες συλλογές, με το όνομα Penny’s Rugs και όλα αυτά οδήγησαν τον Ιούνιο του 2010 στην δημιουργία του δικού της fashion brand και ατελιέ ‘RIEN by PennyVomva.

 

Κάθε κομμάτι της συλλογής του RIEN έχει έντονες επιρροές από την θεατρικότητα, το μπαλέτο και το ροκ ύφος. Το RIEN ακολουθεί μεν τις τάσεις της μόδας, αλλά ενσωματώνει το δικό του προσωπικό στοιχείο, που το κάνει έτσι να ξεχωρίζει.

 

Οι συλλογές περιλαμβάνουν γυναικεία ρούχα και γυναικείες δερμάτινες τσάντες σε μεγάλη ποικιλία, οι οποίες είναι κατασκευασμένες με υψηλής ποιότητας δέρμα και είναι όλες χειροποίητες.

 

To brand RIEN by Penny Vomva έχει λάβει μέρος στο Prêt-a-Porter Atmosphere στο Παρίσι και στην 14η Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα ενώ συνεργάζεται με πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top