skip to Main Content

Made in Greece η Στέφος: Αυγοτάραχο από το Αιτωλικό με παραδοσιακή σπιτική συνταγή

Ο Γιώργος Στέφος και η οικογένειά του μεγάλωσαν στις όχθες της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου-Αιτωλικού και έμαθαν την τέχνη του αυγοτάραχου από τους παραδοσιακούς ψαράδες. Η ενασχόληση επομένως με αυτό το ιδιαίτερο προϊόν σε επιχειρημαική βάση ήρθε κάπως φυσικά.

Οι γνώσεις και η εμπειρία ετών έγιναν η αφορμή να κάνουν το βήμα και να υλοποιήσουν την δική τους εταιρεία που σήμερα ακούει στο όνομα Stefos.

Επί δεκαετίες το αυγοτάραχο Στέφου, βασισμένο σε παραδοσιακή σπιτική συνταγή, ήταν γνωστό σε έναν μικρό τοπικό κύκλο που το εκτιμούσε και το απολάμβανε ως νόστιμη και θρεπτική καθημερινή τροφή.

Οπότε το 2008, ήταν η χρονιά που μαζί με τα παιδιά του και μια ομάδα έμπειρων ειδικών ίδρυσαν την εταιρεία τους με έδρα το Αιτωλικό, για να μοιραστούν με τον κόσμο τα μοναδικά προϊόντα της λιμνοθάλασσας, παντρεύοντας την παράδοση με την καινοτομία.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα πρωτοποριακές εγκαταστάσεις για την επεξεργασία, συσκευασία και προώθηση προϊόντων της ανοιχτής θάλασσας, της λιμνοθάλασσας και της υδατοκαλλιέργειας, εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα μηχανήματα σε ένα οικόπεδο 3.000 τ.μ. στο Αιτωλικό.

Είναι μια επένδυση μοναδική στο είδος της για την Ελλάδα και την Ευρώπη, στην οποία σύντομα θα προστεθεί κτίριο αφιερωμένο σε παρουσιάσεις και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας.

Τα προϊόντα της εταιρείας:

Παραδοσιακό αυγοτάραχο

Εξαιρετικής ποιότητας αυγοτάραχο100% φυσικό, χωρίς συντηρητικά, με χαρακτηριστική αλλά εκλεπτυσμένη γεύση, άρωμα γεμάτο θάλασσα, βελούδινη αίσθηση και μακριά επίγευση.

Το χρώμα του κυμαίνεται από χρυσοκίτρινο έως χρυσοκόκκινο. Μοναδικό έδεσμα, με υψηλή διατροφική αξία, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ενέργεια, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη C και Ε, σελήνιο και ψευδάργυρο.

Προστατεύεται από 100% φυσικό κερί μέλισσας για να διατηρείται η φυσική του υγρασία.

Χρησιμοποιείται κομμένο σε φέτες ή τριμμένο.

Παραδοσιακό Αυγοτάραχο Στέφος Καπνιστό

Καπνίζεται με φυσικό καπνό, με τη μοναδική συνταγή της εταιρείας, που το καθιστά μοναδικό στον κόσμο προϊόν. Το χρώμα του κυμαίνεται από χρυσοκίτρινο έως χρυσοκόκκινο.

Είναι το απόλυτο ορεκτικό που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αυγοτάραχο Στέφος τρίμμα

Εξαιρετικής ποιότητας αυγοτάραχο, ελαφρά αφυδατωμένο. 100% φυσικό, χωρίς συντηρητικά, με έντονη γεύση και άρωμα γεμάτο θάλασσα.

Χρησιμοποιήστε το πριν σερβίρετε, για να ολοκληρώσετε το φαγητό. Μεταμορφώνει το απλό φαγητό σε γαστρονομικό πιάτο, πάνω από ψάρι, θαλασσινά, ζυμαρικά, ριζότο, όσπρια, λαχανικά ή σαλάτες.

Αυγοτάραχο Στέφος τρίμμα καπνιστό

Καπνίζεται με φυσικό καπνό, με τη μοναδική συνταγής της εταιρείας, η οποία το καθιστά μοναδικό στον κόσμο προϊόν

Ένας υπέροχος, νέος τρόπος για να μεταμορφώσετε κάθε φαγητό σε γαστρονομικό πιάτο.

Επιλεγμένο Αυγοτάραχο Στέφος σε φέτες

Η εταιρεία Στέφος παρουσιάζει για πρώτη φορά αυγοτάραχο, κομμένο σε φέτες, μέσα σε ηλιέλαιο. Προσφέρει μικρή ποσότητα σε εξαιρετική ποιότητα, έτοιμο να το απολαύσετε, και σας προτείνει να το εντάξετε στην καθημερινή διατροφή σας.

Μπούζα-Αιτωλικό 30400, Μεσολόγγι Τηλ. 26320 22077
www.botargostefos.gr / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top