skip to Main Content

Made in Greece η Θεσσαλονικιώτικη Ζέω: O φούρνος έγινε… εργοστάσιο με κριτσίνια & βουτήματα που ταξιδεύουν και στο εξωτερικό

Ζέω σημαίνει βράζω, σημαίνει όμως και πάθος κι αυτή η λέξη έμελλε να είναι καθοριστική, καθώς εκφράζει στο απόλυτο τη φιλοσοφία της παραδοσιακής αρτοποιΐας Ζέω, που εμπνεύστηκε το όνομά της από τη σημασία και τη βαρύτητα αυτής της λέξης.

Η Ζέω Αρτοποιία ιδρύθηκε το 2009 και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όχι, δεν είναι ένας ακόμη φούρνος της γειτονιάς, είναι ένα παραδοσιακό εργαστήριο στο οποίο «γεννιούνται»χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας υψηλών προδιαγραφών.

Μάλιστα το 2016 η ανάγκη της για προσφορά ποιοτικών αρτοσκευασμάτων από αγνά υλικά, αλλά και η μεγάλη ζήτηση που δημιουργήθηκε για τα προϊόντα της την οδήγησαν στην μεταφορά της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500τ.μ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο χώρος οργανώθηκε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Η Ζέω Αρτοποιία επενδύει στις αγνές πρώτες ύλες που χαρίζουν ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα της. Με πάθος και αφοσίωση παρασκευάζει μοναδικά αρτοσκευάσματα από τα πιο αγνά υλικά. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, περιλαμβάνει χειροποίητα κριτσίνια και μπισκότα, προψημένα και κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα, αρτογλυκίσματα και μπάρες δημητριακών.

Τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα της ήδη τυποποιούνται και προσφέρονται απλόχερα στην ελληνική αγορά.  Τέτοια είναι οι μπάρες δημητριακών και τα κριτσίνια σε υπέροχες κλασικές αλλά και πιο πρωτότυπες γεύσεις, με στόχο την retail αγορά και τις εξαγωγές.

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι  η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και γευστικών συνδυασμών που καλύπτουν κάθε διατροφική ανάγκη και προτίμηση του καταναλωτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top