skip to Main Content

Made in Greece τα Bioaroma: Φυσικά καλλυντικά με Κρητικά βότανα, εμπνευσμένα από την ιστορία των Μινωιτών

Η Bioaroma είναι μία 100% made in Greece εταιρεία, που με έμπνευση από την ιστορία των Μινωιτών που ήταν πρωτοπόροι και γνωστοί παγκοσμίως για τις παραγωγές τους σε καλλυντικά, παρασκευάζει με απόλυτα φυσικό τρόπο προϊόντα φυσικά, χωρίς τη χρήση χημικών και άλλων βλαβερών ουσιών.

Η BioAroma διαθέτει τις δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήριο για την παραγωγή-απόσταξη αιθέριων ελαίων καθώς και ένα επισκέψιμο μουσείο και κήπο με βότανα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Μετά από μακροχρόνιες μελέτες των αρχαιολογικών στοιχείων των μινωικών αρωματοποιών αλλά και παλιών συνταγών των γιαγιάδων του νησιού, προχώρησε στην παρασκευή για πρώτη φορά 100% φυτικών χειροποίητων καλλυντικών με πρώτες ύλες από τον φυσικό πλούτο της Κρήτης όπως μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, δίκταμο, αλάδανο κ.α

Η Bioaroma αξιοποιεί πανάρχαιες συνταγές για την παραγωγή των καλλυντικών της, με πρώτη ύλη βότανα που έχουν τεράστια ιστορία και ειναι αποδεδειγμένα βάσει διεθνών ερευνών ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τέτοια είναι ο δίκταμος, που αποτελεί και τον βασιλιά των κρητικών βοτάνων, το τριαντάφυλλο των βράχων ή Αλαδανιά, καθώς και υπολείμματα από μελισσοκέρι και λάδι ελιάς.

Η Bioaroma εμπιστεύεται τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης και ανατρέπει τους κανόνες της μοντέρνας κοσμετολογίας προχωρώντας στην παρασκευή καλλυντικών χωρίς νερό «Water free Products».

Οι κοινές καλλυντικές κρέμες του εμπορίου περιέχουν 60-70% νερό με αποτέλεσμα για να συντηρηθούν να απαιτούνται ισχυρά χημικά συντηρητικά τα οποία συχνά είναι αλλεργιογόνα ή καρκινογόνα. Αντίθετα τα προϊόντα της Bioaroma αποτελούν συμπυκνωμένα ισχυρά προϊόντα τα οποία διαρκούν 4 φορές περισσότερο από τις κοινές κρέμες χωρίς κανένα χημικό συντηρητικό.

Επιπλέον λόγω της ελαιώδης βάσης τους πραγματοποιείται φυσική λίπανση της στοιβάδας του δέρματος, διατηρώντας διαρκή ενυδάτωση χωρίς να μπλοκάρουν τους πόρους και χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα.

Eκτός από τα πλεονεκτήματα στην σύνθεση των καλλυντικών η Bioaroma επενδύει και σε πολύ προσιτές τιμές, με αποτελέσμα να κάνει τα προϊόντα της περιζήτητα σε όλον τον κόσμο.

Δημιουργός της Bioaroma είναι o χημικός Μανούσος Πεδιαδίτης, ο οποίος έχει σημειώσει ότι: «Με ενδιαφέρει οι γυναίκες να μπορούν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν. Σπούδασα Χημικός στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδίκευση στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών.

Η ιδέα της σύστασης μιας μονάδας επεξεργασίας αρωματικών φυτών που θα τα μεταποιούσε και θα παρήγαγε καλλυντικά και θεραπευτικά προϊόντα, ήταν για μένα μια πρόκληση. Στόχος μου είναι να προσφέρω καλλυντικά υψηλής ποιότητας, χωρίς την πρόσμειξη νερού ώστε να μην αραιώνονται τα συστατικά τους και οι γυναίκες να απολαμβάνουν γνήσια, συμπυκνωμένα προϊόντα με άμεσα εμφανή αποτελέσματα.

Το μυστικό κρύβεται στην απουσία του νερού από τις κρέμες. Το γεγονός αυτό αποκλείει την χρήση χημικών συντηρητικών και έτσι περήφανα σαν εταιρεία εισάγουμε στην αγορά προϊόντα 100% φυσικά. Δεν είναι τυχαία η φράση που χρησιμοποιούμε: “Καλλυντικά τόσο φυσικά… που τρώγονται”».

Σήμερα η Bioaroma διαθέτει μία σειρά από φυτικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, ενώ διαθέτει και μία σειρά από πιο εξειδικευμένα προϊόντα, όπως ειδικές κρέμες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, έλαια και κρέμες για την εγκυμοσύνη, φυσικά λάδια και σαπουνάκια για βρέφη, προϊόντα για το κρυολόγημα και πολλά άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε όλα τα προϊόντα στο www.bioaroma.gr, αλλά και στο facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top