skip to Main Content

Made in Greece τα Karavan & η Μαριλού Κατσώνη: Ρούχα αέρινα & κομψά με μποέμ αισθητική για περιπλανητές της ζωής

Ρομαντικά, κομψά, με προσεγμένες ραφές και υφάσματα τα Karavan είναι τα ρούχα που θα λατρέψεις αν είσαι ελεύθερο πνεύμα και αναζητάς κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αν λατρεύεις να ταξιδεύεις ή να κάνεις ατελείωτες βόλτες στην πόλη και θέλεις να φοράς ρούχα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και παράλληλα στυλάτα.

Αυτό είναι το Karavan. Το προδίδει και το όνομα του brand, ένα «καραβάνι» δημιουργικότητας και φαντασίας. Βέβαια, η έμπνευση για το όνομα Karavan αρχικά προήλθε από το κομμάτι των Black Sabbath «Caravan Planet», χωρίς το «planet», και με το «c» να γίνεται «k». Τα ρούχα είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα από τη Μαριλού Κατσώνη. Η Μαριλού σπούδασε γραφιστική και σχέδιο μόδας κι άμέσως μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που την κάνει πιο χαρούμενη κάθε μέρα. Κάπως έτσι γεννήθηκε και το Karavan το 2013. 

Η Μαριλού διαλέγει η ίδια πολύ προσεκτικά τα υφάσματα για τα Karavan κομμάτια, ενώ επιλέγει να σχεδιάζει σε άνετες γραμμές, δίνοντας μία ταξιδιάρικη αίσθηση στις δημιουργίες της. Τα κομμάτια απευθύνονται σε γυναίκες θαρραλέες και ευγενικές, σε γυναίκες που έχουν μία διάθεση για εξερεύνηση νέων πραγμάτων, νέων καταστάσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους.

Τα ρούχα της Karavan σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα από ντόπιους τεχνίτες και παραγωγούς με υλικά υψηλών προδιαγραφών. Χαρακτηριστικό των ρούχων της σειράς είναι το μποέμ στυλ τους, με πολλά ελληνικά αλλά και παραδοσιακά στοιχεία άλλων λαών. Έχουνε μια δόση μοντέρνου ρομαντισμού και είναι άνετα σαν γραμμές αλλά ταυτοχρόνως θηλυκά. Είναι δημιουργίες που απευθύνονται στις γυναίκες με εξερευνητική φύση, πνευματώδης αλλά και βολικές.

Αέρινα φορέματα, ευφάνταστα τοπάκια, φούστες με τρομερά prints και floral σχέδια θα σας μαγέψουν με την πρώτη ματιά. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι τόσα πολλά που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Απολαύστε μερικές από τις δημιουργίες Karavan.

Για περισσότερα σχέδια επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του brand, αλλά και το facebook ή τo instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top