skip to Main Content

Made in Greece τα ζυμαρικά «Άνω Ποροΐων»: Οι γεύσεις των Σερρών χυλοπίτα, χυλοπιτάκι, παπαρδέλες… από βουβαλίσιο γάλα, χωρίς συντηρητικά

Interior of the modern bathroom 3D
Interior of the modern bathroom 3D

Το να βρεις ζυμαρικά εκεί έξω στην αγορά είναι εύκολο, το να βρεις όμως ζυμαρικά από καλό γάλα, θρεπτικά και χωρίς συντηρητικά θέλει αρκετό ψάξιμο. Τα ζυμαρικά του παραδοσιακού εργαστηρίου στα Άνω Πορόια Σερρών είναι αγνά και παράγονται από εξαιρετικό βουβαλίσιο γάλα με αγάπη, μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Το εργαστήριο ζυμαρικών της κ. Γεωργίας Ανδρεάδου δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία παραδοσιακών ζυμαρικών εδώ και αρκετά χρόνια.

Είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων με άρτιο τρόπο για ένα εξαιρετικά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Τα κριτήρια επιλογής των πρώτων υλών είναι αυστηρά με στόχο την ασφαλή παραγωγή.

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά παράγονται αποκλειστικά με βουβαλίσιο γάλα παραγωγής της φάρμας της κ. Ανδρεάδου από βουβάλια ελευθέρας βοσκής της Λίμνης Κερκίνης.

Το βουβαλίσιο γάλα σε σύγκριση με το αγελαδινό γάλα περιέχει 58% περισσότερο ασβέστιο, 40% περισσότερες πρωτεΐνες και 43% λιγότερη χοληστερόλη.

Είναι επίσης πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου και βιταμίνης Α. Είναι η ιδανική λύση για άτομα αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα.

Χωρίς περίσσιες ποσότητες, τα ζυμαρικά “Άνω Ποροΐων” παράγονται ανάλογα με τη ζήτηση, ώστε να είναι πάντα φρέσκα και ποιοτικά, ενώ δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά.

Ο προτεινόμενος χρόνος βρασμού είναι τα 3 – 4 λεπτά. Για τη χυλοπίτα, το χυλοπιτάκι, τις παπαρδέλες είναι τα 2 λεπτά.

 

 

 

 

ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ
Τηλ. 2327051553
E-mail: poroiazym@yahoo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top