skip to Main Content

Made in Greece το Bacal-eco: Το παραδοσιακό μπακάλ-οικο της γειτονιάς με παράδοση από το 1918 γίνεται e-shop με όσπρια, μέλι, τσίπουρο, λάδι, αλεύρι…

Η δημιουργία του Bacal-eco άρχισε να γράφεται στις σελίδες της ιστορίας περί το 1918. Μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση που ξεκίνησε από τον παππού της οικογένειας, τον κ. Λαμπρόπουλο Νικόλαο.

Σε ένα μικρό χωριό της Ευρυτανίας, τον Προυσό, στο κέντρο της πλατείας , ο παππούς ανοίγει την ‘Αγάπη’. Η ‘Αγάπη’ είναι ένα μπακάλικο με παραδοσιακά προϊόντα, τρόφιμα και τσίπουρο δικής τους παραγωγής.

Η ευνέχιση του έργου του παππού έρχεται από τον γιο, τον Θεοδόση, ο οποίος έμεινε πιστός στην οικογενειακή παράδοση και μάλιστα την πέρασε και στους δυο γιους του Παναγιώτη και Νικόλαο.

Κάπως έτσι ξετυλίγεται όλο το κουβάρι για να φτάσουμε τελικώς στο σήμερα, όπου το παραδοσιακό μπακάλικο ακολουθεί τις επιτάσσεις της σύγχρονης εποχής όσον αφορά στις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει πλέον τη θέση του στο ηλεκτρονικό bacal-eco.

Στα ηλεκτρονικά ράφια αυτού του μπακαλ-οικού θα βρείτε ποικιλία ελληνικών προϊόντων προσωπικής οικογενειακής παραγωγής, όπως όσπρια, μέλι, τσίπουρο, ελαιόλαδο, αλεύρι, αλλά και ποιοτικά προϊόντα άλλων εξαίρετων Ελλήνων παραγωγών με σεβασμό στην οικογενειακή μας παράδοση και πάντα με… «Αγάπη»…

Το Bacal-eco λοιπόν λειτουργεί ως ένα σύγχρονο, υπερπλήρες e-shop με προϊόντα συμβατικά, αλλά και βιολογικά. Από αυτά ξεχωριστή θέση στα ράφια κατεχουν το μέλι από διαφορετικές ποικιλίες, μέλι με κανέλα, χούμους σε βαζάκια, ρεβυθάλευρο, τσίπουρο αλλά και κράκερς με αλεύρι Ζέας και κέικ με ρεβυθάλευρο και μέλι. Όλα αυτά φέρουν την οικογενειακή υπογραφή Λαμπρόπουλος, αφού είναι δική τους παραγωγής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νικηταρά 48, Πετρούπολη, Αθήνα Τηλ. 2105021037, 6936544764
www.bacal-eco.gr
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top