skip to Main Content

Made in Greece το Mallory the label: Η Μάρα & η Ειρήνη σχεδιάζουν ρούχα με παιχνιδιάρικη διάθεση & μοντέρνο αισθησιασμό

Δύο πολύ καλές, παιδικές φίλες, η Μάρα και η Ειρήνη, με κοινή αγάπη την μόδα και κοινό χαρακτηριστικό την αστείρευτη δημιουργικότητα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα από τα αγαπημένα μας brands ρούχων το Mallory the label.

Μάρα Λάμπρου και Eιρήνη Ξανθάκου

Η γυναίκα της Mallory είναι όμορφη και κομψή, αστεία και αγαπητή και πάνω από όλα της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και να επιλέγει μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Η γυναίκα της Mallory είναι αντικείμενο του πόθου, της λαγνείας και της λατρείας από όλους τους άντρες. Είναι εκπληκτική, με όλες τις πτυχές της “λέξης”.

Η Mallory the Label είναι μια αναγνωρισμένη μάρκα ειδών ένδυσης με έδρα την Αθήνα. Μέσα σε λίγα χρόνια, η Μάρα και η Ειρήνη κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αναγνωρίσιμο brand ρούχων με συγκεκριμένη ταυτότητα που μπορεί να εκφράσει κάθε γυναίκα που ασχολείται με το στιλ της και ξέρει τις επιθυμίες της. Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν παιχνιδιάρικα, πρωτότυπα και μοντέρνα ενδύματα και να παρέχουν με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη εμπειρία αγορών για τους πελάτες τους.

Η Mallory δημιουργεί ρούχα που κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται σίγουρες, σέξι και δυνατές. Οι προτάσεις της καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις, από casual daywear έως κοκτέιλ βραδινές εμφανίσεις ή και ένα φοβερό στυλ παραλίας. Οι καθαρές γραμμές και τα ασυνήθιστα κοψίματα συμπληρώνουν κάθε γυναικεία φιγούρα και αποδεικνύουν ότι η άνεση και το στυλ μπορούν να συμβαδίζουν.

Τι πραγματικά θέλετε να φορέσετε; Αυτή είναι η αφετηρία για το σχεδιασμό κάθε κομματιού από όλες τις συλλογές. Η διαδικασία σχεδιασμού ξεκινάει με ένα φλιτζάνι καφέ και την αγαπημένη μουσική των δύο φιλενάδων, καθώς αρχίζουν να εμπνέονται τα σχέδια των ονείρων τους. Έτσι, διοχετεύουν όλη τη δημιουργικότητά τους, τα μολύβια αρχίζουν να ζωγραφίζουν γραμμές και τα ψαλίδια να κόβουν τα πρώτα υφάσματα.

Όλα ξεκίνησαν μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και μάλιστα την χρονιά των capital controls, τότε που κάθε νέα επιχειρηματική κίνηση φάνταζε ένα «τρελό» ρίσκο. Τα κορίτσια όμως παρά τις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετώπισαν δεν το έβαλαν κάτω λεπτό, αντίθετα πείσμωσαν περισσότερο και ξεκίνησαν να δημιουργούν με μεγαλύτερη αφοσίωση.

Στην Mallory θα βρείτε κομμάτια που κρύβουν μία παιδικότητα και μία κοριτσίστικη θηλυκότητα που μπορεί όμως να αποπνέει και μία πιο sexy διάθεση. Το μυστικό τους; Ίσως ότι όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα από καθημερινά κορίτσια για καθημερινά κορίτσια.

 

 

 

 

 

 

 

Mallory the label / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top