skip to Main Content

Ο Λουμίδης έγινε 100 χρονών – Η Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση 100 χρόνια στις καρδιές μας & στο φλιτζάνι μας

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, η Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση με την μακρόχρονη παράδοση στον κόσμο του καφέ, γιορτάζουν 100 χρόνια λειτουργίας από την ίδρυση τους με την εμβληματική φράση 100 χρόνια στις καρδιές σας.

 

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, παραμένοντας πιστά στις αξίες και στις αρχές των ιδρυτών τους, συνεχίζουν να πρωτοπορούν διατηρώντας το ίδιο όραμα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, και να παρέχουν με το ίδιο πάθος, μεράκι και ενθουσιασμό τους πιο εκλεκτούς φρεσκοκομμένους καφέδες από διαλεχτά χαρμάνια, καθώς και επιλεγμένα παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα όπως λουκούμια, γλυκά του κουταλιού, ζαχαρώδη, βουτήματα, σοκολατοειδή, αξεσουάρ καφέ και τσαγιού.

Η ιστορία των Καφεκοπτείων Λουμίδη ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα όταν οι τρεις αδελφοί Αντώνης, Νίκος και Ιάσων Λουμίδης άφησαν πίσω την γενέτειρα τους την Κάρυστο και εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά, όπου ξεκίνησαν να εμπορεύονται για πρώτη φορά τον δυσεύρετο για τα δεδομένα της εποχής καφέ στην ελληνική αγορά.

Η ίδρυση του πρώτου καταστήματος της Οικογένειας Λουμίδη πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά το 1920 και έθεσε τις βάσεις για την περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα η δεύτερη και τρίτη γενιά, βασιζόμενοι στην εμπειρία σχεδόν 100 ετών, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία διαθέτοντας υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής προϊόντων καφέ υψηλής ποιότητας, τα οποία διανέμονται μέσω του δικτύου Retail καταστημάτων «Καφεκοπτεία Λουμίδη» και του δικτύου Χονδρικής πώλησης (B2C & B2B).

Επίσης, δημιουργούν γωνιές φρεσκοκομμένου καφέ σε επιλεγμένα σημεία πώλησης όπως φούρνοι, mini markets, παντοπωλεία, κάβες κλπ.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού των 100 χρόνων ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα με μια ξεχωριστή γιορτή για τους εργαζόμενους των Καφεκοπτείων Λουμίδη και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπου θα κορυφωθούν στις αρχές του 2020 όταν θα συμπληρωθούν και επίσημα τα 100 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας.

Η Οικογένεια Λουμίδη επέλεξε να ξεκινήσει τις εκδηλώσεις εορτασμού για τα 100 χρόνια από τους εργαζομένους της, γιατί ανέκαθεν στηρίζει και εμπιστεύεται πρώτα από όλους τους ανθρώπους της, οι οποίοι αποτελούν το «κεφάλαιο» και τη κινητήρια δύναμη της εταιρείας για την επίτευξη των στόχων και την ενίσχυση της μελλοντικής ανάπτυξης των Καφεκοπτείων.

Ο Ιάσων Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής των Καφεκοπτείων Λουμίδη, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση τους και ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποτελούμε μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση με αδιάλειπτη και επιτυχημένη πορεία ενός αιώνα στην αγορά του καφέ. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοση της επιχείρησης προσφέροντας αξία στους πελάτες μας, μέσα από εξαιρετικούς καφέδες, νέα εκλεκτά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση, πάντα με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη».

 

 

 

 

Website / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top