skip to Main Content

Το ελαιόλαδο E-LA-WON του Ιωάννη Καμπούρη στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης σε μία γευσιγνωσία με «αντιπάλους» 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες

Δημοσιεύτηκε ο κατάλογος EVOO WORLD RANKING 2018 που περιλαμβάνει τα ελαιόλαδα που βραβεύτηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς για την ποιότητά τους. Στην παγκόσμια κατάταξη των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων το ELAWON τιμήθηκε με την διάκριση EVOO of the year 2018”. Αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση μετά τη χρυσή βράβευση της Νέας Υόρκης και την απονομή “Worlds Best Olive Oils for 2018”. Ειδικοί και αναγνωρισμένοι γευσιγνώστες δοκίμασαν 9.522 δείγματα από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες.

Η παγκόσμια κατάταξη EVOO World Ranking δημιουργήθηκε για να προωθεί στους καταναλωτές τα πιο βραβευμένα ελαιόλαδα στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη περί τους 30 επίσημους διαγωνισμούς ποιότητας. Οι απονομές αφορούν όσα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα υπερβαίνουν τους 160 πόντους.

Είναι σημαντικό το ελληνικό ελαιόλαδο να πρωτοπορεί και να ανταγωνίζεται κορυφαίες χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία και να πλασάρεται στην 3η θέση. Η βιοποικιλότητα της χώρας μας αλλά και οι ορθές καλλιεργητικές πρακτικές, καθώς και η μεθοδική προσέγγιση σ΄ όλα τα στάδια μέχρι το τελικό προϊόν των Ελλήνων παραγωγών, προσδίδουν ώθηση και προστιθέμενη αξία στον ελληνικό “υγρό χρυσό”.

Όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας Ιωάννης Καμπούρης “η ELAWON σε πείσμα των καιρών και μέσα σε δυσοίωνες συνθήκες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύει προϊόντα και να δοκιμάζεται στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον με χαρακτήρα και να αποδεικνύει “μέταλλο νικητή” στις αγορές του κόσμου. Τα 50 και πλέον μετάλλια κοσμούν την πραγματική προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων της εταιρείας μας, η οποία δεν παύει να δημιουργεί και να αναπτύσσει παράλληλα και νέα προϊόντα, όπως μονοποικιλιακά GMO Free μέλια, ελληνικά Pesto καθώς και new luxury σαπούνια”.

Website: www.olivelawon.com
Facebook: olivelawon
Instagram: @e_la_won

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top