skip to Main Content

Made in Greece η Queenscent: Spread μελιού με κακάο και φουντούκια, πευκόμελο & θυμαρίσιο μέλι διατροφικοί θησαυροί στο τραπέζι μας

Οι δημιουργοί του μελιού Queenscent έχουν μία ιδιαίτερη επαφή με τη φύση και τρέφουν μία ιδιαίτερη αγάπη σε ό,τι παράγει η ελληνική γη. Αυτή τους η σύνδεση με τη φύση, αλλά και τον αθλητισμό τους οδήγησε στην υιοθέτηση ενός ορθολογικού τρόπου διατροφής που, μεταξύ άλλων, τους ώθησε και στην ανακάλυψη της κοινωνίας των μελισσών.

Το αποτέλεσμα είναι να φτιάξουν τα δικά τους μελίσσια και να παράγουν το δικό τους ξεχωριστό μέλι που έχει πολλές γευστικές και ποιοτικές ιδιαιτερότητες.

Τα λίγα μελίσσια που διέθεταν αρχικά αυξήθηκαν με κόπο, πειραματισμούς και πείσμα και πλέον αποτελούν μια ικανή μελισσοκομική μονάδα, η οποία διαρκώς αυξάνει τη δυναμικότητα της.

Στο πλαίσιο της παραγωγικής διαδικασίας κάθε προσπάθεια γίνεται με γνώμονα την ποιότητα, με απώτερο στόχο τη γευστική και αισθητική ικανοποίηση.

Κάπως έτσι λοιπόν, ακολουθώντας ουσιαστικά τις προσταγές της ίδιας της φύσης, όπως οι μέλισσες ακολουθούν το άρωμα της μητέρας της κυψέλης, ο παραγωγός Ζιώγας Γιάννης και οι συνεργάτες του δημιούργησαν το μέλι Queenscent.

Η συλλογή του μελιού Queenscent και η εξαγωγή του από τις κηρήθρες, γίνεται με φροντίδα και προσοχή, ακολουθώντας φυσικές μεθόδους, χαρακτηριζόμενες από πλήρη απουσία φίλτρων ή άλλων τεχνικών επεξεργασίας. Κατόπιν τυποποιείται στο ιδιόκτητο συσκευαστήριο της εταιρείας, ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο του προϊόντος από την κυψέλη έως την τελική του μορφή.

Κορυφαίο προϊόν της Queenscent και μία τελείως ξεχωριστή γευστική πρόταση είναι το Queenscent spread μελιού με κακάο και φουντούκια, αφιερωμένο στους πιστούς λάτρεις της σοκολάτας χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.

Ποιος δεν αγαπάει την σοκολάτα; Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο συνδύασαν την απολαυστική σοκολάτα με το λαχταριστό μέλι και προέκυψε ένας συνδυασμός ανεκτίμητης αξίας και ευεξίας. Πρόκειται για μία μοναδική πρόταση που ενισχύεται από την προσθήκη του πλέον gourmet κακάου VALRHONA. Προσθέτοντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του φουντουκιού το αποτέλεσμα σε κάνει να μην μπορείς να του αντισταθείς.

Το προϊόν αυτό χαρίζει ενέργεια, δύναμη και ευεξία με απίθανη σοκολατένια γεύση. Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το σοκολατένιο άλειμμα μελιού με κακάο VALRHONA και φουντούκι. Είναι ιδανικό στο ξεκίνημα της ημέρας για παιδιά και ενήλικες καθώς και για οποιαδήποτε άλλη στιγμή που έχουμε αυξημένες ανάγκες λόγω άθλησης ή πνευματικής κόπωσης.
Το σοκολατένιο άλειμμα μελιού Queenscent παρέχει τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού με πλήρη απουσία ζάχαρης και συντηρητικών. Προσθέτοντας την αντιοξειδωτική δράση του φουντουκιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής.

Κλασικές, αλλά αγαπημένες γεύσεις το μέλι Πεύκου και το Θυμαρίσιο μέλι.

Το πευκόμελο είναι ένα από τα πιο σημαντικά είδη μελιού που μας χαρίζουν τα ελληνικά δάση, το οποίο έχει υψηλή θρεπτική αξία, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ιδιαίτερα μεστή γεύση. Χαρακτηρίζεται από ήπια γλυκύτητα, λόγω χαμηλής περιεκτικότητας σε φυσικά σάκχαρα παρέχοντας συνάμα αντιμικροβιακή δράση. Συστήνεται σε άτομα που ασκούν έντονη πνευματική και σωματική δραστηριότητα λόγω της ενέργειας, των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων που προσδίδει.

Όσο για το Θυμαρίσιο μέλι Queenscent, το  ιδιαίτερο άρωμα, το λαμπερό του χρώμα και η υφή του, θα σας κατακτήσουν. Είναι ένας διατροφικός θησαυρός που έρχεται στο τραπέζι μας για να γεμίσει το πρωινό μας, αλλά και να χαρίσει το άρωμά του στις ιδιαίτερες γαστρονομικές αναζητήσεις μας.

Queenscent 
Άγιος Θωμάς Βοιωτίας
ΤΚ 32009
Τηλ.: 30 2262037585
info@queenscent.gr
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top