skip to Main Content

Made in Greece o «Οίκος Αδαμαντίνα»: Βιολογικά ζυμαρικά, κουλουράκια & παξιμάδια φτιαγμένα στο χέρι από τη Λακωνία

*
*

Τα ζυμαρικά είναι από τα πιο δημοφιλή φαγητά τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες μεσογειακές χώρες. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να βρεις και να βάλεις στο τραπέζι σου εκείνα τα ζυμαρικά που θα είναι πλούσια σε γεύση και παράλληλα αγνά και θρεπτικά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα ζυμαρικά του «Οίκου Αδαμαντίνα», δηλαδή είναι ποιοτικά και συνάμα γευστικά, αποτελώντας μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαμε να έχουμε για τη διατροφή μας.

Ο «Οίκος Αδαμαντίνα» δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο των παραδοσιακών & βιολογικών τροφίμων και παράγει ζυμαρικά, κουλουράκια και παξιμάδια. Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του η Αδαμαντία και η Κωνσταντίνα. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Γλυκόβρυση Λακωνίας. Με σύγχρονες γραμμές παραγωγής και μηχανήματα ο Οίκος Αδαμαντίνα θέτει ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

Ποιότητα, ευθύνη και εγγύηση είναι το τρίπτυχο στο οποίο επενδύει ο Οίκος Αδαμαντίνα που παράγει τα προϊόντα του, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες κυρίως της Λακωνικής γης (γάλα, αυγά, πορτοκάλι, λάδι).

Τα προϊόντα του «Οίκου Αδαμαντίνα» διατίθεται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και σε μεγάλο εύρος κωδικών ανά προϊόν για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης. Παράλληλα, η εταιρεία διακρίνεται για την ταχύτητα εξυπηρέτησης, αφού στόχος της είναι η εκτέλεση κάθε παραγγελίας εντός 5 ημερών.

Στα προϊόντα της ξεχωρίζουν ο γλυκός χειροποίητος τραχανάς, που φτιάχνεται με ένα μοναδικό τρόπο με φρέσκο πρόβειο γάλα και στάρι ημέρας. Επίσης, τα ζυμαρικά γίνονται με φρέσκα αυγά και πρόβειο γάλα ημέρας με αλεύρι και σιμιγδάλι ελληνικής προέλευσης. Όσο για τα κουλουράκια παρασκευάζονται στο χέρι με φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Αντίστοιχα και τα παξιμάδια.

 

 

 

 

 

Απλά δοκιμάστε τα…

Οίκος Αδαμαντίνα 
ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ T.K. 23055
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 27350 91300
ΦΑΞ: 27350 91001
E-MAIL: info@adamantina.gr
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top