skip to Main Content

Άννα Δεσποτοπούλου: Η νέα πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια παπουτσιών – Θα σας μαγέψει με τις δημιουργίες της

Η Άννα Δεσποτοπούλου σπούδασε οικονομικά στην Αγγλία, όμως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να αφήσει την πατρίδα της, τον ήλιο και τη θάλασσα που τόσο αγαπάει για να ξενιτευτεί και να ξεκινήσει μια νέα ζωή σε μία ξένη χώρα.

Αντιθέτως αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει κάτι δικό της και μάλιστα σε μία δύσκολη εποχή για την χώρα μας. Πριν από τέσσερα χρόνια άρχισε να ασχολείται πιο εντατικά με την βιοτεχνία παπουτσιών που διαθέτει ο πατέρας της μέχρι που αυτή η καθημερινή τριβή με τον χώρο την έκανε να φτιάξει τα δικά της παπούτσια και να μας τα παρουσιάζει σήμερα.

Στην αρχή ξεκίνησε κάπως διστακτικά βγάζοντας στην αγορά λίγα σχέδια και σε λίγα χρώματα. Όταν όμως είδε τη θετική ανταπόκριση του κόσμου άρχισε να δουλεύει περισσότερο και να βγάζει όλο και περισσότερα κομμάτια.

Στα παπούτσια της χρησιμοποιεί κυρίως δέρμα και υφάσματα πολύ καλής ποιότητας. Ξεκίνησε να δουλεύει πρώτα το σανδάλι, έπειτα τις εσπαντρίγιες και μετά έβγαλε και κλειστά παπούτσια, loafers και slip ons, που ήταν πολύ της μόδας πριν από δύο χρόνια.

Η Άννα Δεσποτοπούλου έχει βάλει στόχο να χτίσει το δικό της όνομα στο χώρο των παπουτσιών και για τον σκοπό αυτό δουλεύει με πολύ αγάπη, όρεξη και μεράκι.

Έχει άλλωστε και ένα ισχυρό εργαλείο προώθησης της δουλειάς της που δεν είναι άλλο από το instagram. Φανατική χρήστης του δημοφιλούς αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζει φωτογραφίες της με τα παπούτσια της ή χωρίς και «ρίχνει» το διαδίκτυο. Διαθέτει ήδη 25.600 followers και συνεχίζει δυναμικά.

Ρίξτε μία ματιά σε κάποιες από τις φωτογραφίες της, αλλά και τις δημιουργίες της:

Τα παπούτσια της Άννας Δεσποτοπούλου μπορείς να τα δεις και να τα παραγγείλεις μέσα από τη σελίδα της στο facebookκαι τοinstagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top