skip to Main Content

Ντένα Τσαλάγκα: Η αρχιτέκτονας που συνδυάζει το design με τη μόδα & τρελαίνει τους Instagram followers της

Για την Ντένα Τσαλάγκα δύο αγάπες υπάρχουν στη ζωή της, η αρχιτεκτονική και η μόδα και φροντίζει να τις συνδυάζει, αναδεικνύοντας τον έναν χώρο μέσα από τον άλλο. Tόσο στον λογαριασμό της στο Intagram, όσο και στο blog της Style Limelight, θα βρεις αμέτρητα posts με τα προσωπικά της outfits, street style, trend reports, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με αρχιτεκτονική και interior design.

Η Ντένα αφού τελείωσε τις σπουδές της στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, συνέχισε με μεταπτυχιακό στο Λονδίνο. Η ενασχόληση με το blog της ξεκίνησε πριν από 6,5 χρόνια περίπου κι από τότε το έχει εκτινάξει με τις συναρπαστικές αναρτήσεις της και τις φωτογραφήσεις της.

Ο μινιμαλισμός είναι το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το Style Limelight, αλλά και μία ξεχωριστή αρχιτεκτονική ματιά. Όσο για τα outfits που επιλέγει της αρέσει να παίζει με το άσπρο και το μαύρο, επιλέγει καθαρές γραμμές, διαφάνειες και μονοχρωμίες. Στο instagram έχει 16.200 ακόλουθους και στην σελίδα της στο facebook 5.503 likes.

Τον τελευταίο καιρό στη ζωή της προστέθηκε ένα ακόμη στοιχείο που την κάνει να λάμπει και μέσα σε αυτό έχει βρει το νόημα της ζωής, η μητρότητα. Ως χαρούμενη μανούλα συνεχίζει να ενημερώνει τους λογαριασμούς της κι εμάς να μας εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές.

Style Limelight / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top